Zelená Autopůjčka je oblíbeným produktem, který podporuje k životnímu prostředí zodpovědnou mobilitu. Kdo přemýšlí o koupi elektromobilu nyní na jaře do začátku letních prázdnin, má nyní možnost u ČSOB Leasing dosáhnout na zajímavou úrokovou sazbu od 2,79 % p.a. *, atraktivní pojištění ve splátkách a služby E.ON, včetně získání benefitu v podobě elektřiny na 5000 kilometrů jízdy.

Zelená Autopůjčka je řešením pro klienty, kteří si chtějí pořídit nový či ojetý osobní nebo užitkový elektromobil. Součástí Zelené Autopůjčky pro elektromobily je také balíček pojištění ČSOB Pojišťovny s povinným ručením po celou dobu financování zdarma. Novinkou je spolupráce se společností E.ON. Klient díky ní může získat v rámci Zelené Autopůjčky elektřinu na 5000 kilometrů jízdy zdarma. Svůj nový vůz může dobíjet na více než 100 dobíjecích stanicích v celém Česku. Některé z nich dosahují až výkonu 175 kW a jejich obsluha je jednoduchá díky mobilní aplikaci E.ON Drive.

„Jsem moc rád, že spolupráce s E.ON přinese našim klientům ještě atraktivnější podmínky naší Zelené Autopůjčky pro elektromobily. K životnímu prostředí zodpovědné jednání je součástí DNA skupiny ČSOB a Zelená Autopůjčka je toho příkladem,“ doplňuje k novince Josef Vajsejtl, generální ředitel ČSOB Leasing.

Vážíme si spolupráce s každým partnerem, který se chce férově podílet na rozvoji elektromobility. ČSOB Leasing se snaží o co nejdostupnější financování nových vozidel s ekologickým pohonem již delší dobu. Rádi k té snaze přispějeme, protože i nám v E.ONu záleží tom, v jakém stavu předáme planetu dalším generacím,“ Martin Klíma, vedoucí Mobility Services společnosti E.ON Energie a.s.

V rámci Zelené Autopůjčky si může klient vybrat elektromobil dle svých preferencí, případně také využít aktuálních zvýhodněných cenových podmínek u osobního vozu Peugeot e2008 nebo u užitkového vozu MAN eTGE.

*Reprezentativní příklad:

Pro vozidlo Peugeot e2008, s pořizovací cenou včetně DPH 819 800 Kč při podílu zákazníka 30 % z ceny vozidla, tj. 245 940 Kč bude celková výše spotřebitelského úvěru 573 860 Kč, doba trvání 60 měsíců, poplatek za uzavření smlouvy 0 Kč, pevná zápůjční úroková sazba 2,79 % p. a., RPSN 6,56 %, měsíční splátka úvěru 10 258,05 Kč, náklady na pojištění (havarijní pojištění a povinné ručení, výkon motoru 100 kW) 936 Kč/měsíc, celková měsíční splátka včetně pojištění odpovědnosti za újmu způsobenou provozem vozidla (povinné ručení) a havarijního pojištění 11 194,05 Kč, celková částka splatná spotřebitelem 671 643 Kč. Pojištění je povinnou doplňkovou službou. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy. Poskytovatelem vázaného spotřebitelského úvěru je ČSOB Leasing, a. s.

Skupina ČSOB
je vedoucím hráčem na bankovním trhu v České republice. Naše motto „Digitálně a s lidmi“ nejlépe vyjadřuje probíhající investice do inovací a digitalizace, díky nimž neustále zjednodušujeme a zkvalitňujeme obsluhu našich klientů v online prostředí i na pobočkách. Naše služby jsou k dispozici 24 hodin denně 7 dnů v týdnu. Stavíme na unikátním bankopojišťovacím modelu, který nabízí pod jednou střechou vše pro řešení finančních potřeb – od bankovních služeb pod značkou ČSOB či Poštovní spořitelna přes pojištění od ČSOB Pojišťovny, ČSOB Penzijní společnost, ČSOB Leasing, ČSOB Asset Management, ČSOB Factoring a Patria Finance. Své služby poskytujeme všem typům zákazníků – fyzickým osobám, malým a středním podnikům i korporátní a institucionální klientele. Skupina ČSOB je součástí mezinárodní bankopojišťovací skupiny KBC, která působí především v Belgii a v regionu střední a východní Evropy. V oblasti bydlení je ČSOB největším poskytovatelem úvěrů v České republice. Díky Hypoteční bance a ČSOB Stavební spořitelně, které jsou částí skupiny ČSOB, jejich celkový objem dosahuje cca 500 miliard korun. Naším cílem je nabídnout klientům veškeré služby spojené s bydlením jednoduše a pod jednou střechou – od úvěrů na bydlení, po hypotéky, stavební spoření a související služby jako je pojištění hypotéky, nemovitosti apod.

Hlášení pojistné události
Změny na smlouvách